Ochrana hospodárskej súťaže - Moravčíková, Andrea
Dve roviny hospodárskej súťaže. Ochrana hospodárskej súťaže podľa zákona č. 136/2001 Z.z. vo svetle legislatívy EÚ. Ciele ochrany hospodárskej súťaže. Definícia relevantného trhu. Dohody obmedzujúce súťaž. Dominantné postavenie na trhu. Koncentrácia - fúzie. Úprava nekalej súťaže.