Dodržiavanie rozpočtovej disciplíny pri nakladaní s prostriedkami Európskych spoločenstiev a prostriedkami na spolufinancovanie - Harušťáková, Iveta
S účinnosťou od 1. septembra 2002 sa v praxi uplatňujú ustanovenia novelizovaného zákona č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších predpisov týkajúce sa problematiky hospodárenia a nakladania s prostriedkami Európskych spoločenstiev v prístupovom období, ako i v etape po pristúpení Slovenskej republiky k Európskej únii. Legislatívna úprava nakladania s finančnými prostriedkami. Prostriedky Európskych spoločenstiev. Predvstupové fondy. Spolufinancovanie. Zásady dodržania rozpočtovej disciplíny pri hospodárení s prostriedkami ES a postupy pri jej porušení. Vzorové príklady.