Internet as a marketing tool - Křivský, Jan
Prvoradé a druhoradé princípy marketingu na internete. Najdôležitejšie pre marketingové oddelena je stála definícia cieľov a spôsobov ich dosiahnutia a využívanie príležitostí, ktoré poskytuje.