Štrukturálne fondy a Kohézny fond pre Slovenskú republiku - Ličko, Tibor
Základná myšlienka štrukturálnej politiky Európske únie. Úlohy Národného rozvojového plánu. Priority operačných programov. Prioritné ciele štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu. Európsky fond regionálneho rozvoja a Európsky sociálny fond. Odlišnosti a obmedzenia vo financovaní aktivít zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu. Systém financovania zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu. Praktické príklady.