Hodnocení konkurenceschopnosti podniku v podmínkách udržitelného rozvoje metodou marketingového auditu - Kožená, Marcela
Hodnotenie konkurencieschopnosti podniku v podmienkach udržateľného rozvoja. Meranie konkurencieschopnosti podniku v podmienkach udržateľného rozvoja na základe marketingového auditu zameraného na hodnotenie podnikovej stratégie. Stanovenie kľúčových faktorov pre dosiahnutie konkurencieschopnosti. Hodnotenie kľúčových faktorov a vytvorenie modelu konkurencieschopnosti.