Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby v roku 2004 s príkladmi - Faiglová, Svetlana
Podávanie daňových priznaní v roku 2004. Platenie preddavkov na daň na bežné zdaňovacie obdobie roka 2004. Zánik povinnosti platiť preddavky.