Fyzické osoby a nový zákon o daniach z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Zavedenie rovnej dane. Zrušenie paušálnej dane, úľav a daňových zvýhodnení, inštitútu osobitných sadzieb dane. Zmeny v uplatňovaní paušálnych výdavkov, v zdaňovaní výhier a cien, v daňových výdavkoch. Umorovanie straty.