Marketingové oddelenie a jeho štruktúra - Čihovská, Viera
Zmena organizačnej štruktúry firmy. Organizácia marketingového útvaru v podniku. Vývojové etapy moderného marketingového oddelenia. Rôzne spôsoby usporiadania marketingového oddelenia. Organizácia podľa marketingových činností, teritoriálna organizácia, produktová organizácia manažmentu a organizácia manažmentu podľa trhov.