Tendencie rozvoja organizačných štruktúr a ich vplyv na manažment firiem - Šimková, Helena
Vplyv zmeny organizačnej štruktúry na manažérov firiem. Vplyv zmeny organizačnej štruktúry na podnikovú kultúru. Vplyv zmeny organizačnej štruktúry na úroveň vnútropodnikového riadenia.