Reklama (história versus súčasnosť) - Horňák, Pavel
Vznik reklamy a jej história. Zrod sociálnej reklamy a jej vývin. Podoby nekomerčnej reklamy. Spoločensko-výchovná propagácia (sociálna reklama) a jej ciele. Sociálna reklama ako súčasť sociálneho marketingu. Základný vzťah medzi marketingom a sociálnym marketingom. Príklady prepojenia komerčnej a sociálnej reklamy. Prepojenie sociálnej reklamy a žurnalistiky. Ďalšie styčné plochy medzi žurnalistikou a sociálnou reklamou. Súčasný pohľad na sociálnu reklamu.