Návrh systému hodnotenia výkonnosti pracovníkov - Čavrková, Viera
Charakteristické prvky správania zamestnancov sú dôležité, lebo sa týkajú schopnosti zamestnancov naplňovať požiadavky z pracovných činností i ich motiváciu. Najobvyklejšie posudzovanou schopnosťou je výkonnosť - tzn. stupeň v ktorom sa zamestnanec vyrovná s pracovnými požiadavkami. Výkonnosť zamestnancov sa týka predovšetkým problémov efektívnosti. Hodnotenie výkonnosti zamestnancov. Návrh systému hodnotenia - 7 základných krokov. Rozhodnutie o zavedení systému pravidelného hodnotenia. Návrh na prípravu hodnotiteľov.