[Verejné financie] - Baťo, Rado
Z obsahu: Štátny rozpočet môžu ohroziť súdne spory, záruky a dlhy. Dva mesiace budú štátu chýbať nepriame dane. S pohľadávkou ČSOB si zatiaľ žiadny z ministrov financií nevedel rady. Pozícia ČSOB v spore zostáva silná. Štátne záruky skončili v štátnom dlhu. Prvá vlna oddlžovania bude testom pre ďalšie.