Analýza ekonomického prínosu a finančných nákladov informačných systémov podnikateľských subjektov - Kučera, Milan
Náklady na vytváranie a prevádzkovanie informačných systémov v podnikateľských subjektoch rezortu poľnohospodárstva, ekonomický prínos. Návratnosť investičných nákladov.