Nový šat bankoviek USD - Boskovičová, Rozália
Na ochranu pred falšovaním platidiel amerických dolárov vláda USA oznámila vydávanie nových bankoviek USD so zmeneným dizajnom jednotlivých nominálnych hodnôt. Vydávanie novej emisie 2004 sa začalo bankovkou nominálnej hodnoty 20 USD.