Vplyv harmonizácie nepriamych daní na činnosť poľnohospodárskych subjektov - Bojňanský, Jozef
Posúdenie súčasného stavu harmonizácie dane z pridanej hodnoty a spotrebných daní z minerálnych olejov a vína. Vplyv jednotlivých legislatívnych zmien v rámci týchto daní na činnosť poľnohospodárskych subjektov.