Obchodníci, změňte strategii! - Linder, Thomas
Situácia na trhu spotrebného tovaru v Rusku a v strednej a východnej Európe. Hlavné riziká a príležitosti v Českej republike. Rozvoj maloobchodných spoločností na českom trhu. Hlavné riziká a príležitosti v celej sledovanej oblasti. Tri kľúčové predpoklady úspechu na trhoch spotrebného tovaru. Hlavné impulzy ďalšieho rozvoja.