Štát zverejnil nové podmienky štátnej pomoci malým a stredným podnikateľom - Jankovič, Martin
Podnikatelia, ktorí sa môžu riadiť schémami sa ľahšie dostanú k peniazom. Schémy nových grantov na podporu malých a stredných podnikov (MSP). Schéma na podporu patrí podnikateľom, ktorých firmy fungujú menej ako dva roky. Pomoc na skvalitnenie výroby a zamestnancov. Podpora exportu výrobkov. SARIO a budovanie priemyselných parkov.