Agentury pro průskum trhu: setrvalá perspektiva - Švácha, Zdeněk
Stručná charakteristika spoločnosti ESOMAR. Globálny obrat agentúr pre prieskum trhu v roku 2002 podľa celosvetovej štúdie ESOMAR. Desať najväčších svetových trhov v roku 2002. Najväčšie svetové agentúry pre výskum trhu za rok 2002 - skupina TOP 25.