Elektrárne chcú krízu riešiť ofenzívne - Janoška, Juraj
Kríza Slovenských elektrární (SE), a.s. Bratislava. Výška nesplatených úverov. Potreba hľadania nových zdrojov. Prevádzka neprináša takmer žiadny cash-flow. Manažéri vidia cestu v reštrukturalizácii úverov. Snaha o nový prístup k bankám. Motivácie pre banky. Otázka nákladov - redukcia nákladov. Manažment SE žiada od štátu rýchle vyriešenie problému uviaznutých nákladov.