Maloobchod v Německu čekají bankroty - Konečná, Kateřina
Problémy obchodníkov so získavaním bankových úverov. Vývoj maloobchodu v Nemecku. Spotrebitelia ako kľúčový problém, ktorému čelí nemecký obchod. Koncentrácia maloobchodu s potravinami. Riešenia na prekonanie krízy v maloobchode. Situácia maloobchodu v Českej republike.