Klimatické zariadenie má poruchu - Začková, Katarína
Škody po extrémnom počasí rastú a budú rásť, pokiaľ budú ignorované. Extrémne suchá po celom svete. Skleníkový efekt. Narušenie klimatického systému. Meliorácie. Vodné nádrže a protipovodňové opatrenia. Experti žiadajú plošnú ochranu proti povodniam.