Predaj a zámena nehnuteľností fyzickou osobou z pohľadu zákona o daniach z príjmov - Lešková, Marta
Príjem z predaja nehnuteľností. Príjem z predaja nehnuteľností, o ktorých sa aktuálne účtuje ako o majetku využívanom na podnikanie alebo na inú samostatnú zárobkovú činnosť. Náhrada získaná nájomcom na uvoľnenie nájomného bytu. Príklady.