Domáci trh s bankovými zárukami ožíva - Kláseková, Martina
Oživenie slovenského trhu s bankovými zárukami. Z histórie poskytovania bankových záruk. Poplatky obchodníka, ktorý zadáva príkaz na vystavenie záruky banke. Nedôvera niektorých firiem. V stavebníctve je banková záruka samozrejmosťou. Cena za istotu. Vystavenie záruky. Špecifiká záruk. Pokusy o zneužitie. Slovenské banky, ktoré vystavujú záruky.