Baltský "dravec" - Estonsko - Krátký, Jiří
Geografické údaje Estónska a jeho obyvatelia. Pohľad do minulosti. Liberalizácia ekonomiky. Národohospodárske ukazovatele za rok 2002. Budúcnosť Estónska - preprava, cestovný ruch. Oblasť informačných technológií (IT). Estónsky trh a príležitosti pre naše firmy.