Otázky zo mzdovej problematiky po novele Zákonníka práce - Strýčková, Jolana
Zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 210/2003 Z.z., ktorou sa od 1. 7. 2003 novelizuje zákon č. 311/2001 Z.z., Zákonník práce v znení neskorších zákonov.