Když se řekne "hedge funds" - Lepičová, Markéta
Vymedzenie pojmu hedge funds. Hedging - chrániť sa proti cenovým zmenám. Short "kontra" long hedge. Investícia ochraňuje investíciu. Pokračovanie v budúcom čísle.