Štandardy výkonov modernej daňovej správy z pohľadu kontroly a exekúcií - Burák, Emil
Moderné štandardy výkonov - základné črty vo všeobecnosti. Medzinárodné štandardy v kontrole a exekúcii. Projekcia daňovej správy SR uvažovaná od roku 2004.