Zneužívanie informačných technológií - Oster, Jaroslav
Elektronická forma získavania a spracovania dát - fenomén dnešnej doby. Riziká využívania výpočtovej techniky a prevádzkovatelia informačných systémov. Externý útočník, interný útočník, vírusy a infiltrácie ako potenciálne riziká, ktoré hrozia prevádzkovaným informačným technológiám. Hactivizmus. Príklady z praxe. Štatistický prieskum v oblasti informačnej bezpečnosti a zverejnené prípady.