Výskum trhu znižuje riziko na ceste za trhovým úspechom - Hlinková, Danica
Marketingoví manažéri a získavanie sekundárnych informácií. Interné informačné zdroje. Externé informačné zdroje. Potreba získavania sekundárnych informácií. Rozdelenie informácií dôležitých pre marketingové rozhodovanie a ich účinné využitie. Formulácia krokov klasického procesu výskumu trhu. Kľúčové a najfrekventovanejšie výskumy. Hodnota výskumu.