[Zahraničné investície] - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Stred a východ Európy sa teší rastúcemu záujmu investorov. Riaditeľ CzechInvestu tvrdí, že neprivatizačná časť zahraničných investícií má na Slovensku veľký potenciál rastu. Slovensko hľadá poprivatizačné investičné lákadlá.