Dohoda o celoeurópskom klíringovom dome je na spadnutie - Záborský, Ján
Fúzia klíringových inštitúcií britskej London Clearing House (LCH) a európskej Clearnet. Spojenie zúčtovacích centier môže priniesť takmer úplnú harmonizáciu trhov cenných papierov v rámci EÚ. Cesta k centralizácii. LCH dlho váhala, zmenu spôsobil príchod nového výkonného riaditeľa. Vítaný monopol na trhu. Odporcovia monopolu.