Reklama (história versus súčasnosť) - Horňák, Pavel
História a súčasnosť reklamy v bývalej svetovej veľmoci - ZSSR. Reklama ako propagácia. Vznik a vývoj propagácie nového typu. Propagácia vo vnútornom obchode. Sojuztorgreklama pri Ministerstve obchodu ZSSR ako hlavné centrum propagačných podnikov. Prehľad organizácií, ktoré zabezpečovali propagáciu. Výdavky na reklamu (1969-1679). Príchod Gorbačova a nástup trhového mechanizmu. Pokles, zotavenie a boom ruského reklamného trhu. Kreativita ruskej reklamy. Rozvoj reklamy a ďalších oblastí marketingovej komunikácie.