Výpočet reálných hodnot forwardů a opcí [4] - Jílek, Josef
Pokračovanie z č. 7/2003. Kúpená predajná úroková opcia. Predaná predajná úroková opcia. Kúpená kúpna menová opcia (kúpená opcia na kúpu EUR za CZK). Predaná kúpna menová opcia (predaná opcia na kúpu EUR za CZK). Kúpená predajná menová opcia (kúpená opcia na predaj EUR za CZK). Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.