Zásadní změna regulace evropského účetnictví - Žárová, Marcela
Proces modernizácie účtovných smerníc, odstraňovanie konfliktov medzi smernicami EÚ a IAS. Zásadné ustanovenia pre zhodu smerníc a IAS. Povinnosť zavádzať medzinárodné účtovné štandardy IAS/IFRS do národného účtovníctva.