Konkurence a spolupráce firem v teorii a praxi - Švarcová, Jena
Pojem konkurencia a definície konkurencie. Teória konkurencie a formy a metódy spolupráce firiem. Citácie autorov a článkov o problematike konkurencie. Rozhodovanie firmy o spolupráci či konkurenčnom boji s inými trhovými subjektami. Konkurencia a spolupráca firiem v medzinárodnom prostredí.