Vieme tvoriť, ale nevieme predávať - Bokorová, Jana
Textil - hlboká recesia v európskych krajinách i na Slovensku. Silní slovenskí textilní a odevní výrobcovia prepúšťajú zamestnancov, odbytiská sa zmenšujú, chýbajú financie a slabá je i marketingová komunikácia. Slovenské textilky sa orientujú viac na export.