[Penzijné fondy] - Kyselý, Ľubor
Z obsahu: Penzijné fondy si doma nebudú mať z čoho vyberať. Bezpečné investície prinesú len nízke výnosy. Ochranu peňazí majú zabezpečiť investičné obmedzenia, dohľad a depozitár. Českému kapitálovému trhu penzijné fondy prospeli.