Korea pět let po měnové krizi - Žídek, Libor
Príčiny kórejskej menovej krízy v roku 1997. Dlhodobé štrukturálne faktory. Krátkodobé príčiny. Priebeh a riešenie krízy (1997-1998). Konkrétne implementácie štrukturálnych reforiem. Kritika programu. Obdobie po prekonaní krízy (1999-). Hospodárska politika a výsledky.