Pivo nečakane zabrzdilo - Košťál, Daniel
Pokles spotreby piva na Slovensku. Zvýšenie spotrebnej dane pri všetkých druhoch pív - radikálny zásah do ekonomiky výrobcov piva na Slovensku. Podpora predaja. Producenti a druhy piva na Slovensku.