Daňové odpisovanie hmotného a nehmotného majetku - Petrovická, Iveta
Druhy hmotného a nehmotného majetku. Vymedzenie dlhodobého hmotného majetku v postupoch účtovania pre podnikateľov. Zmeny v postupoch účtovania od roku 2003. Vybrané úplné znenia jednotlivých paragrafov zákona č. 336/1999 Z.z. o daniach z príjmov týkajúcich sa problematiky odpisovania. Praktické príklady.