Zákon z 3. decembra 2003, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve
Znenie zákona č. 230/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Zákon nadobúda účinnosť od 1.1. 2004 okrem bodov 1, 2 a 6, ktoré nadobúdajú účinnosť 1.1. 2005.