Obchod Connecting - Hinková-Dibarborová, Andrea
Informácie z prvého dňa série konferenčných seminárov s názvom Obchod Connecting, ktorý sa venoval téme category management (CM). Definícia CM, nízka znalosť CM, pre koho je CM dôležitý, výhody implementácie CM do praxe. Časť otázok a odpovedí, ktoré odzneli v rámci interaktívnej diskusie po skončení prvej časti konferenčného seminára.