Zmluva o sociálnom zabezpečení so Španielskom nemocenské poistenie - Lacko, Miloš
Zmluva medzi SR a Španielskym kráľovstvom o sociálnom zabezpečení a Vykonávacia dohoda k Zmluve boli uverejnené v prílohe oznámenia Ministerstva zahraničných vecí SR č. 264/2003 Z.z. a nadobudli platnosť 1.9.2003. Okrem dôchodkového zabezpečenia upravujú na bilaterálnej úrovni aj vyšší štandard v oblasti nemocenského poistenia. Nárok na peňažné dávky nemocenského poistenia.