Slovenské kúpeľníctvo pred vstupom do Európskej únie - Kulíšková, Andrea
Analýza ponuky a dopytu v slovenských liečebných kúpeľoch pred vstupom do Európskej únie. Prírodné liečivé zdroje. Produkty kúpeľníctva. Ubytovacia kapacita. Odberatelia produktov slovenského kúpeľníctva. Verejní vysielatelia. Samoplatci. Ambulantní hostia. Zahraniční odberatelia.