Minister presadzuje zálohy - Hinková-Dibarborová, Andrea
Minister ŽP presadzuje zálohový systém PET fliaš cez obchod. Zálohy by sa mali rozbehnúť od 1. 4. 2004. Výrobcovia a obchodníci sa nevzdávajú a recyklačný fond má už pripravený projekt.