Rozvoj cestovného ruchu v Poľsku a jeho stratégia do roku 2006 - Staszewska, Jolanta
Súčasný stav a perspektívy rozvoja cestovného ruchu v Poľsku. Ciele a stratégie rozvoja cestovného ruchu do roku 2006. Nástroje, ktoré sa využijú pri realizácii stratégie.