Ktoré značky sú najlepšie ? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Tri najlepšie značky piva, kávy, minerálnych vôd. Tri najlepšie značky športového oblečenia. Prieskum na Slovensku v roku 2003. Vybrané kategórie víťazov.