Manažér a jeho hovorca (speaker) - Tuma, Miroslav
Vymedzenie manažéra v modernej filozofii. Hovorca a jeho náplň práce. Profesionálny štandard hovorcu. Príprava hovorcu na expozé a brífing. Formy komunikovania. Vlastnosti hovorcu. Pravidlá fungovania úspešného hovorcu. Expozé hovorcu a miera jeho účinku.