Zákon o sociálnom poistení
Úplne nový zákon - prvý pilier reformy nemocenského a dôchodkového poistenia - Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení, ktorý prináša zásadné zmeny vo vykonávaní sociálneho poistenia s účinnosťou od 1.1. 2004.