Tri piliere dôchodkovej reformy - Húska, Peter, 1981-
Ako realizovať reformu. Regulácia nového systému. Prvý pilier - sociálne poistenie. Dopady nového zákona o sociálnom poistení na jednotlivé sociálne skupiny. Druhý pilier - starobné dôchodkové sporenie. Očakávané prínosy a efekty návrhu zákona. Prínosy sporenia pre občanov SR. Tretí pilier - doplnkové dôchodkové sporenie (DDS). Nový systém podpory DDS.